Over ons

MindSign staat bedrijven en organisaties bij in het realiseren van een goede mentale gezondheid van hun medewerkers. De dienstverlening van MindSign is zowel preventief als curatief.

Onze preventieve benadering geven we vorm door workshops, advies voor managers en leidinggevenden en de ontwikkeling van vitaliteitsprogramma’s op mentaal gebied. Onderdeel van het vitaliteitsprogramma is bijvoorbeeld de regelmatige implementatie van de MindSign Check.

Wanneer er toch mentale problemen op de werkvloer geconstateerd worden, kan MindSign ingeschakeld worden om de medewerker te begeleiden naar herstel.

De dienstverlening van MindSign richt zich specifiek op de behoeften van werkgevers. Medewerkers met mentale problemen leveren voor veel bedrijven aanzienlijke problemen op, wat vaak gepaard gaat met administratieve rompslomp en een hoog kostenplaatje. De hulpverlening van MindSign is erop gericht om vanuit een scherpe analyse te werken aan een zo spoedig mogelijk herstel.

In onze aanpak werken we vanuit een benadering waarin terugkeer op de werkvloer deel uitmaakt van het herstelproces.

MindSign werd opgericht door Sonja Koster en beschikt over een team van enthousiaste en gedreven psychologen en professionals, ieder met zijn of haar eigen specialisme. Afhankelijk van je wensen en de situatie van je medewerker kijken we wie van ons je het beste van dienst kan zijn.

Onze missie

MindSign helpt bedrijven en organisaties in het realiseren van een goed mentale conditie bij hun medewerkers om zo…

… ziekteverzuim terug te dringen
… productiviteit te verhogen
… werkplezier te verhogen.

Onze visie

Mentale klachten zijn een van de grootste veroorzakers van ziekteverzuim. Een derde van het langdurig ziekteverzuim (meer dan zes weken) valt uit door psychische klachten.

Er wordt onvoldoende aan preventie gedaan op het vlak van mentale gezondheid. In het kader van vitaliteitsprogramma’s wordt er aandacht besteed van de fysieke gezondheid, maar vaak is er te weinig aandacht voor de mentale gezondheid.

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar een partner op het gebied van mentale gezondheid? Een samenwerking met MindSign biedt perspectief op snelle en duurzame resultaten. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

030 699 56 06
info@mindsign.nl

Hoe gaan wij om met COVID-19?