Skip to content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Jouw steentje bijdragen?

Van sponsor naar ambassadeur

Sinds september 2022 is Sonja Koster-Klomp ambassadeur van de Stichting Burgerinitiatief Nederland die mensen uit de (verborgen) armoede wil halen. Dit zegt ze er zelf over:

“Als geen ander weet ik dat geldzorgen enorm veel invloed hebben op je stemming en op je gedrag. Niet voor niets staan geldzorgen in de top tien van stress veroorzakers. Daarom help ik al jaren mensen die in verborgen armoede leven om weer grip op hun situatie te krijgen. Omdat de hulp aan deze groep meer dan ooit nodig is, ben ik onlangs ambassadeur geworden van de stichting waar MindSign al een aantal jaren sponsor van is: de Stichting Burgerinitiatief Nederland.

Gratis hersteltrajecten
Ik help sinds 2020 jaarlijks enkele mensen die financieel in de knel zitten om hun leven weer op de rit te krijgen. Zij doorlopen via de stichting een volledig Hersteltraject, gedoneerd door MindSign. Het mooie van de stichting vind ik dat ze niet alleen noodhulp verzorgen, maar ook uitzicht bieden op een beter bestaan. Onder andere door dit soort ondersteuning te geven.

Met elkaar
Omdat je steeds vaker hoort dat mensen geldzorgen hebben, leek het me nu een goed moment om naar buiten te brengen wat we voor deze bijzondere stichting doen. Het lijkt me namelijk heel mooi om ook anderen te vragen om hun steentje bij te dragen. We zijn tenslotte op deze wereld om elkaar te helpen toch?

Doe je mee? Alle hulp is welkom!
Het is mijn bedoeling om als ambassadeur regelmatig te vertellen of te schrijven over mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken en om jullie dan uit te nodigen mee te helpen op een manier die bij je past. Bijvoorbeeld met spullen die je zelf overhebt, als vrijwilliger of met een donatie.

Direct helpen
Wil je nu al iets doen voor de stichting, neem dan contact met me op. Dan overleggen we samen over de mogelijkheden. Of kijk op de website waar jouw hulp ingezet kan worden: www.stbiw.nl.

Alvast heel hartelijk dank!”

Sonja Koster-Klomp

Kom in contact met onze specialisten

Ontdek hoe MindSign jouw organisatie kan ondersteunen om mentale gezondheid op de kaart te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op over de strategische oplossingen die we kunnen bieden. Samen creeëren we een gezondere en productievere werkomgeving.