Skip to content

MindSign Support

Laagdrempelige professionele zorg voor medewerkers met mentale issues

Je vindt het als organisatie belangrijk om goed voor je mensen te zorgen en ze te ondersteunen waar dat nodig is. Omdat we weten dat het leven ons uitdaagt en we allemaal te maken krijgen met tegenslagen, ingrijpende gebeurtenissen en life-events.  Anderzijds wil je ook grip op de kosten houden en niet vast zitten aan een abonnementsmodel.

Wij hebben hiervoor MindSign Support ontwikkeld zodat medewerkers rechtstreeks en zonder tussenkomst van HR of leidinggevende contact met ons kunnen opnemen om een afspraak in te plannen. Op deze manier kunnen medewerkers laagdrempelig met een van onze professionals sparren als zich een pittige situatie voordoet zowel op het werk als thuis, als ze zich zorgen maken over hun mentale gezondheid of om te sparren over de uitdagingen die het leven biedt. Anderzijds zie je als organisatie hoeveel gebruik er van de MindSign Support gemaakt wordt en heb je de kosten in eigen hand.

 

Kom in contact met onze specialisten

Ontdek hoe MindSign jouw organisatie kan ondersteunen om mentale gezondheid op de kaart te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op over de strategische oplossingen die we kunnen bieden. Samen creeëren we een gezondere en productievere werkomgeving.