Ziekteverzuim voorkomen Utrecht

Zet ziekteverzuim voorkomen Utrecht op jouw prioriteitenlijstje

Ziekteverzuim voorkomen Utrecht is iets wat hoog op jouw prioriteitenlijstje zou moeten staan. Naast dat je je geen zorgen wilt hoeven maken om je werknemers, is het belangrijk dat je fijn samen in een team kunt werken. Daarnaast is ziekteverzuim een hoge kostenpost. Bij MindSign helpen we je om langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Dit doen we op verschillende manieren, aansluitend bij jouw bedrijf en wensen. Zo kunnen we door middel van een Health Check een inschatting maken van de kans op langdurig ziekteverzuim binnen jouw bedrijf. Aan de hand hiervan geven we je praktische tips en oplossingen.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Voorkomen ziekteverzuim Utrecht met trainingen en hersteltrajecten

Het voorkomen ziekteverzuim Utrecht kan tevens door een training bij ons te volgen. Als werkgever speel je namelijk een grote rol. Het is belangrijk dat jij signalen herkent en een goede werksfeer creëert. Zijn er werknemers met psychische problemen die dreigen uit te vallen? Of heeft een van jouw werknemers wellicht al te kampen met een burn-out? Dan bieden wij een hersteltraject op maat aan. Ons doel is om werknemers binnenboord te houden of zo snel mogelijk weer aan de slag te helpen. Onze hoogwaardige therapeutische oplossingen zijn effectief en gericht op een duurzaam en blijvend herstel.

Meer weten over ziekteverzuim werknemers voorkomen Utrecht?

Wil je meer weten over ziekteverzuim werknemers voorkomen Utrecht? Lees dan verder op de website of download onze whitepaper. In onze whitepaper vind je tips om een burn-out en andere psychische problemen te voorkomen. Voor meer informatie of om een traject te starten kun je direct contact met ons opnemen. Je bereikt het team van MindSign via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk op je aanvraag en gaan graag samen met jou aan de slag om een gezonde én productieve werkomgeving te creëren.

Hoe gaan wij om met COVID-19?