Zekertraining

Ga van twijfel naar zelfvertrouwen met deze persoonlijk leiderschapstraining

In deze persoonlijk leiderschapstraining leren met name 35-plussers hoe ze van twijfel naar zelfvertrouwen kunnen gaan. De Zekertraining duurt 3 maanden. Elke maand is er 1 bijeenkomst, tussendoor is er onbeperkt mailcontact met de trainer mogelijk.

Bewezen en prijswinnende methode

De Zekertraining heeft in zijn 10-jarige bestaan verschillende prijzen in de wacht gesleept. Meer dan 1.000 deelnemers gingen je al voor. Op Springest kreeg de Zekertraining gemiddeld een 9,5 (270 reviews).

In het kort

Te verwachten resultaat

Na het volgen van de Zekertraining:

1. ben je een overtuigde gebruiker van je eigen nieuwe, effectieve stijl van handelen die
is gebaseerd op regie.
2. ben je in staat om vooruitgang te blijven boeken op de gebieden die voor jou belangrijk zijn.
3. voel je je ontspannen, vrij en zeker, vol vertrouwen in jezelf en in de toekomst.

Is deze training iets voor mij?

In deze training ga je op zoek naar een effectieve stijl van handelen. Als wij mensen geconfronteerd worden met tegenslag, willen we namelijk nogal eens vermijden, ontkennen, goedpraten of in de kramp schieten. Dit kunnen vertrouwde reacties zijn, maar effectief zijn ze helaas niet.

Het zijn ‘kind stijlen’, waarbij je automatisch iets doet of juist laat. Dit in tegenstelling tot de volwassen stijl, waarbij je de naderende tegenslag aankijkt, voelt, op waarde schat en vervolgens een keuze maakt.

Het geheim achter volwassen reageren is regie. Deze training leert je wat regie betekent en biedt je groei tools: onvergetelijke ervaringen op een ‘bedje’ van theorie. Hierdoor ga je je toekomst zelfverzekerder tegemoet.

Vraag jezelf eens af:

  • Wil je je ontspannen, vrij en zeker voelen, vol vertrouwen in jezelf en in de toekomst?
  • Zie je wel wat in het volgen van een bovengemiddelde training waarmee je duurzame resultaten gaat behalen?
  • Zijn je zorgen groot genoeg om er in een periode van 3 maanden 3 dagen van je tijd in te investeren?

Is je antwoord drie keer ja, dan past deze training bij jou!

Training voor 35-plussers

De ideale doelgroep van de Zekertraining is de 35-plusser die de tweede helft van zijn leven ingaat en de balans opmaakt.

Boven je 35e en zeker boven je 50e ga je het merken; de twijfel slaat wat vaker toe. Energieverlies, minder fut, lichte zorgen als je ziet hoelang je nog ‘moet’. Enthousiaste jongeren zitten je op de hielen, juist waar jij toch respect en aanzien zou moeten genieten. De markt en de omgeving zitten ook al niet mee, want overal is de druk hoog.

Door deze training wordt het leven makkelijker, ook op je werkplek. Omgaan met tegenslag wordt je tweede natuur, want één ding is zeker: iedereen heeft problemen en iedereen wil daar vanaf. De bereidheid om jezelf te laten zien is nodig, alleen zo ga je opmerkelijke resultaten boeken.

In de praktijk blijkt deze training een gemêleerd gezelschap aan te spreken, van ‘burn out’ tot en met ‘willen groeien’.

Testimonial

“Ik was niet eens erg toe aan een ontwikkelstap in mijn leven. Ik voelde me weliswaar niet helemaal op mijn gemak, maar overal is wel wat zeg ik maar. In de training heb ik me meer dan ik voor mogelijk hield gereset naar een nieuwe mentaliteit. Ik voer weer regie over mijn toekomst en heb mijn perfectionisme losgelaten. Dag voor dag werk ik nu aan het openen en laten zien van mezelf. Bedankt Pep!”​

Inhoud training

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Testimonial

"Ik was vooraf nogal cursusmoe. Maar al bij de kennismakingsoefeningen voelde ik ongekende energie in de groep ontstaan. Ben nu een echte fan geworden van Pep die op eigen wijze een groei-sfeer schept. En ik ken geen enkele andere trainer die in 3 maanden tijd kosteloos onbeperkt met je mailt, casus na casus van tips voorziet en het linkt aan het geleerde in de training. Echt een groeiversneller, Chapeau!"​

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Zekertraining, neem dan contact op met MindSign.

Hoe gaan wij om met COVID-19?