Verzuimpreventie voor bedrijven

Als leidinggevende of HR-functionaris wil je dat het werk goed loopt, zonder dat er collega’s uitvallen. MindSign helpt je op deze manieren om verzuim te verminderen:

Met ons hersteltraject is je collega snel terug op de werkvloer. Ook geschikt om medewerkers met beginnende psychi-sche problemen binnenboord te houden.

Hoe groot is de kans op langdurig ziekteverzuim van jouw medewerker(s)? Bereken het met de MindSign
Health Check.

Met onze begeleiding voorkom je verzuim. Van training en online hulp tot het inhuren van een vertrouwenspersoon.


Meer informatie

Neem contact met ons op als je meer informatie wilt. We helpen je graag.

Betrokken en menselijk

Ik kan MindSign aan elk bedrijf aanbevelen. Alle teamleden van MindSign zijn goed in verbinding maken met mensen van elk opleidingsniveau- en richting (van LBO tot WO niveau, technisch en administratief). Bij MindSign hoef ik me nooit af te vragen of de behandelaar bij onze medewerker past. Want het is toch best een stap voor medewerkers als ze zo’n traject ingaan.

Ze laten het niet bij de 5 gesprekken alleen en bellen ook tussentijds naar onze medewerkers. En als ik een aandachtspunt heb, dan pakken ze dat direct op; ze bellen bijvoorbeeld naar de medewerker en overleggen hoe ze kunnen helpen.

Vooral de combinatie van betrokkenheid, menselijkheid en trajecten op maat maken vind ik bijzonder. En het persoonlijke contact. Als ik aan MindSign denk, dan word ik gewoon heel blij.

Margreet Lokhorst
HR Business Partner bij Lagerwey-Enercon

Hoe gaan wij om met COVID-19?