Training Lekker in je vel met de juiste voeding

Leer alles over eten dat ook echt voedend is en waarmee je mentaal fit blijft

De training Lekker in je vel met de juiste voeding helpt je om eten te kiezen dat niet alleen je maag vult, maar dat ook echt brandstof biedt aan je lijf. De juiste voeding houdt je cellen in topconditie; dat is goed voor alle processen in je lichaam, van je spijsvertering tot je zenuwstelstel en je hormoonhuishouding. En dat merk je ook aan je stemming!

In het kort

Te verwachten resultaat

Na het volgen van deze training over voeding hebben de medewerkers:

  • betere eetgewoontes
  • meer energie
  • minder stress
  • meer flexibiliteit

Na het volgen van deze training over voeding ervaart de organisatie:

  • minder verzuim van medewerkers en dus minder kosten voor dit verzuim
  • continuïteit in de bedrijfsvoering
  • tevreden medewerkers 

Is deze training iets voor mij?

‘Lekker in je vel met de juiste voeding’ is een praktische training, waarbij je eenvoudige recepten voor thuis meekrijgt. In twee bijeenkomsten gaan we in op de invloed van voeding op je fysieke en mentale conditie.

Je leert onder andere over de relatie tussen je darmen en je hersenen en over het opbouwen van reserves voor bijvoorbeeld de seizoensgriep of stressvolle gebeurtenissen in je leven.

Er is veel aandacht voor wat je zelf kunt doen om je beter te voelen met behulp van voeding en ontspanning.

Hoe trainer Marleen zelf van vulling naar voeding ging

“Op mijn werk had ik niet altijd tijd om tussendoor wat te eten, maar later op de ochtend stond ik dan te trillen op mijn benen. Meestal pakte ik snel een plak ontbijtkoek en kon ik er weer tegenaan…

Maar dat is het vullen van je maag. Je eet wel, maar krijgt niet voldoende voedingsstoffen binnen, waardoor je snel opnieuw honger krijgt. Je suikerspiegel schommel enorm, waardoor diabetes op de loer ligt. En je lichaamscellen krijgen te weinig voeding om goed te herstellen, waardoor je gemakkelijk blessures en chronische klachten ontwikkelt.

Door de juiste voeding te kiezen krijg je meer energie, kun je je beter concentreren, neemt je uithoudingsvermogen toe en verdwijnt dat slappe, trillerige gevoel. Langzaam aan herstelt elke cel in je lichaam zich. De bouwstoffen die je miste, worden aangevuld.

Bij mij ging mijn snaaitrek weg en ik kan nu met gemak tussendoortjes overslaan. Drie maaltijden op een dag is voldoende, tussendoortjes neem ik alleen als ik daar een keer zin in heb. En die geven (meestal) ook nog voeding aan m’n lichaam.

Ik weet nu hoe ik goed voor mezelf kan zorgen. En het gaat nog makkelijk en snel ook!  Hoe jij dat ook kan leren? Dat laat ik je graag zien in deze training.”

Meer informatie

Wil je meer informatie over de training Lekker in je vel met de juiste voeding, neem dan contact op met MindSign.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Hoe gaan wij om met COVID-19?