Referenties

Fresh logo cyaan-wit

Interessante visie op werk tijdens herstel

“Wat me heel erg aansprak aan MindSign is dat ze werk zien als onderdeel van het herstel. Want van thuis zitten wordt niemand beter, dat is waar ik zelf ook heel erg in geloof. Tenzij iemand echt door de aanhoudende werkdruk of een ander probleem met collega’s of de werkgever is uitgevallen.

In de praktijk zie ik dat het vaak gaat om privéproblemen die zoveel energie kosten dat ze ook effect hebben op het werk. Bijvoorbeeld bij relatieproblemen of na een overlijden. Juist in die gevallen is het belangrijk om betrokken te blijven bij het werk. Je kunt dan beter even vrij nemen en zodra het beter gaat een tijdje minder uren gaan werken dan je normale uren, maar je kunt juist veel hebben aan je vertrouwde ritme en aan je collega’s om je heen. Thuis komen de muren ook maar op je af. 

Bij de reguliere GGZ zeggen ze al snel ‘Schuif het werk maar even aan de kant’. Omdat de visie van MindSign perfect bij die van mij past, vind ik het een hele interessante partij.

Ik zou MindSign aan alle werkgevers aanbevelen, niet alleen in de tandartsen branche. Ik weet dat ze veel verschillende opdrachtgevers hebben. Ze gebruiken echt een methode die bij iedereen aanslaat. Eigenlijk maak ik al reclame voor hen. Als het op feesten of partijen over dit onderwerp gaat, ben ik altijd heel positief over MindSign.” 

Positieve berichten van medewerkers

“De afgelopen jaren verwijzen wij medewerkers door naar MindSign vanuit GGD regio Utrecht. Dit is begonnen met medewerkers vanuit het verzuim en wordt nu ook in enkele gevallen preventief ingezet als mentale ondersteuning.

De samenwerking met MindSign bevalt goed. Er is laagdrempelig contact met de organisatie en de aanvragen worden direct opgepakt. Daarnaast zijn de berichten die we terugkrijgen van de medewerkers die een traject volgen of hebben gevolgd positief. Medewerkers zijn blij dat dit vanuit de organisatie wordt aangeboden.”

Matthijs Duijst

Medewerker zorginstelling

Logo-kleur-GGD-RU-(RGB)
GrandVision

Professioneel en persoonlijk

“MindSign is een professionele organisatie die service op maat aanbiedt en daardoor ook erg persoonlijk is. Er wordt doelgericht gewerkt, waarbij werknemer en werkgever niet uit het oog verloren worden. Het werken met de Mental Health Check geeft een goed beeld van de uitgangspositie en daaromheen wordt een traject geadviseerd. Dit wordt altijd goed onderbouwd en zeer vertrouwelijk behandeld. Al veel van onze medewerkers zijn geholpen door de ondersteuning die MindSign biedt!”

Matthijs Duijst

Medewerker zorginstelling

Hoe gaan wij om met COVID-19?