MindSign® Preventieroutes

We helpen organisaties om een goede mentale conditie bij hun medewerkers te bevorderen en langdurig ziekteverzuim te voorkomen. Vaak is een eenmalige actie niet voldoende. Daarom raden we aan om preventie een serieuze plek in je beleid te geven. 

Om te laten zien welke mogelijkheden er zijn, hebben we een aantal preventieroutes samengesteld. Welke route voor jou het meest voor de hand ligt, is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte en structuur van je organisatie en de huidige verzuimcijfers.

Mogelijke routes

Hoe ziet jouw route eruit?

Neem contact met ons op om hierover door te praten. Samen stippelen we een koers uit die op dit moment het best bij je past.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Vandaag bellen, morgen beginnen!
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Hoe gaan wij om met COVID-19?