MindSign® Preventie Online

MindSign Preventie Online vindt helemaal digitaal plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, kan bij ons terecht voor een volledig online behandeltraject 

Bij sommige organisaties zal een online traject beter passen dan de andere routes die we aanbieden, met name als flexibiliteit belangrijk voor jou en je medewerkers is. Met Preventie Online kunnen je medewerkers in hun eigen tempo hun mentale conditie op peil houden en verbeteren.

Deze route wordt uitgevoerd door The Mental Move met wie wij een nauwe samenwerking hebben.

Aan de slag

Je medewerkers registreren zich op het preventieplatform en krijgen binnen vijf minuten toegang tot hun persoonlijke digitale ontwikkelruimte. Iedereen kan beginnen wanneer hij of zij eraan toe is. Consulten, een digitaal dagboek, praktische oefeningen en hoogwaardige wetenschappelijke content vormen samen een compleet traject. Binnen het beveiligde platform kunnen medewerkers berichten uitwisselen en videobellen met een ervaren psycholoog.

Vooruitgang meten

Gedurende het traject kunnen je medewerkers zelf checken hoe ze er mentaal voor staan. Ze ontdekken via ons slimme platform wat goed gaat en wat beter kan. Uiteindelijk komen ze er sterker uit, ongeacht de situatie waarin ze instapten.

Interesse?

Neem dan contact met ons op. We nemen graag je wensen en verwachtingen met je door. 

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Vandaag bellen, morgen beginnen!
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Hoe gaan wij om met COVID-19?