Overspannen voorkomen

Overspannen voorkomen binnen jouw team

Door de verhoogde werkdruk en een slechte balans tussen privé en werk, is overspannenheid een groot probleem in onze huidige maatschappij. Hoewel stress nooit volledig te vermijden is, zijn er als werkgever een aantal dingen die jij kunt doen om overspannen te voorkomen. Zo is het belangrijk om de situatie op de werkvloer te analyseren. Zo kun je tijdig op zoek naar praktische oplossingen en manieren om de werksfeer te verbeteren. Bij MindSign bieden we bovendien diverse trainingen, zoals een preventietraining en preventie powersessie. Het doel hiervan is om de mentale gezondheid van je team onder de loep te nemen en te verbeteren.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Overspannenheid voorkomen met de tips en oplossingen van MindSign

Overspannenheid voorkomen kan op verschillende manieren. Bij MindSign geven we graag praktische tips en oplossingen. Zo vind je in onze gratis whitepapers diverse tips die je direct kunt toepassen. Voor een specifieker advies kun je een Mental Health Check laten uitvoeren door ons team. Tijdens deze mentale check analyseren we de mentale gezondheid van je team. Aan de hand hiervan bieden we sessies en oplossingen op maat. Ook de nazorg nemen we voor onze rekening. Zo zijn er dingen die jij als werknemer kunt doen om er voor te zorgen dat je werknemers een prettiger leven leiden en zich fijner voelen op het werk.

Direct overspannen werknemers voorkomen?

Wil je direct overspannen werknemers voorkomen? Plan dan een afspraak in met het team van MindSign. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail of het contactformulier op de contactpagina. Daarnaast kun je online meer lezen over de sessies en trajecten die wij aanbieden of direct een (zieke) werknemer aanmelden. Voor meer informatie over ons en onze manier van werken, raden we je aan om verder te lezen op onze website. Hier vind je veel praktische informatie over onze trajecten en de resultaten die wij hopen te behalen. Graag tot ziens bij MindSign.

Hoe gaan wij om met COVID-19?