Vacatures

MindSign is een bedrijf met vestigingen in Zeist en Houten. We groeien flink en daarom hebben we regelmatig vacatures. Past de onderstaande functie bij je en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Laat ons dit dan weten.

Vacature Psycholoog (16-24 uur)

MindSign staat bedrijven en organisaties bij in het realiseren van een goede mentale gezondheid van hun medewerkers. De dienstverlening van MindSign is zowel preventief als curatief. Wij bieden een compleet dienstenpakket, van verzuimbeleid tot en met afgebakende curatieve trajecten met een duurzaam resultaat. Wij zijn ervan overtuigd dat werk een positieve bijdrage levert aan ieders mentale conditie.

MindSign werd opgericht door Sonja Koster en beschikt over een multidisciplinair team van enthousiaste en gedreven psychologen en professionals, ieder met zijn of haar specialisme.

Wat ga je doen?

In je functie als psycholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve analysegesprekken en het geven van passende adviezen om de mentale conditie van werknemers te verbeteren. Daarnaast verzorg je kortdurende behandeltrajecten bij werknemers met mentale klachten. Samen met de andere teamleden werk je actief mee aan het verder ontwikkelen van onze organisatie en nieuwe initiatieven worden zeer gewaardeerd!

Wie zoeken wij?

  • Afgeronde WO psychologie (klinische psychologie, arbeids- en organisatie psychologie)
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt een brede kijk op psychische klachten waarbij je de hele context van werknemers in ogenschouw neemt
  • Je cultiveert het zelf herstellend vermogen van werknemers
  • Je bent toegankelijk en praktisch ingesteld
  • Je bent leergierig, flexibel en gedreven
  • Ervaring met oplossingsgerichte therapie en motiverende gespreksvoering is een pre

Wat bieden wij?

Een dienstverband van 16 – 24 uur met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt terecht in een open en veilige werksfeer en krijgt een moderne werkplek inclusief laptop en mobiele telefoon.

Heb je interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV naar sonja@mindsign.nl

Tot snel!

Hoe gaan wij om met COVID-19?