Online hulp via The Mental Move

Online hulp is heel geschikt als flexibiliteit belangrijk is. Via MindSign kun je je medewerkers een platform vol preventieve zelfhulpmodules en consulten aanbieden. Zodat zij aan hun mentale conditie kunnen werken als het hen uitkomt. Wie meer zorg nodig heeft, kan ook een compleet online behandeltraject volgen.

Toegang tot online hulp wanneer je maar wilt

Als werkgever kun je het online platform van The Mental Move aanschaffen voor al je medewerkers. Eenmaal ingelogd kan je werknemer het thema en de activiteit kiezen die hem op dat moment aanspreekt. En daaraan werken waar, wanneer en zo lang als hij wil. 

Zo werkt het

Je medewerkers registreren zich op het platform en krijgen binnen vijf minuten toegang tot hun persoonlijke digitale ontwikkelruimte. Iedereen kan beginnen wanneer hij of zij eraan toe is. Consulten, een digitaal dagboek, praktische oefeningen en hoogwaardige wetenschappelijke content vormen samen een compleet traject. Binnen het beveiligde platform kunnen medewerkers met een ervaren psycholoog berichten uitwisselen en videobellen.

Vooruitgang meten

Gedurende het traject kunnen je medewerkers zelf checken hoe ze er mentaal voor staan. Ze ontdekken via het slimme platform wat goed gaat en wat beter kan. Uiteindelijk komen ze er sterker uit, ongeacht de situatie waarmee ze instapten.

Deze online hulp bieden we aan in nauwe samenwerking met The Mental Move.

Interesse in online hulp?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de kansen die dit platform jouw organisatie biedt.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Vandaag bellen, morgen beginnen!
  • Duurzame resultaten

Hoe gaan wij om met COVID-19?