Langdurig ziekteverzuim voorkomen

Om langdurig ziekteverzuim te voorkomen, is een eenmalige actie meestal niet voldoende. Daarom raden we aan om preventie een serieuze plek in je beleid te geven. MindSign heeft meerdere diensten ontwikkeld om jou daarbij te ondersteunen. Ze zijn op zichzelf of als combinatie in te zetten.

Kies 1 of meer tools voor jouw situatie

Welke tools bij jouw situatie passen, is onder andere afhankelijk van de grootte van je organisatie en van de huidige verzuimcijfers.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Vandaag bellen, morgen beginnen!
  • Duurzame resultaten

Als leidinggevende kun je een grote rol spelen bij het voorkomen van verzuim. We leren je er graag alles over en zoomen zoveel mogelijk in op jouw situatie.

Om prettig te kunnen werken, heb je niet alleen vakkennis nodig, maar ook andere (soft) skills. Met de MindSign trainingen kunnen medewerkers zichzelf ontwikkelen.

Een fijne werksfeer is goud waard. Onze vertrouwenspersoon helpt je een sociaal veilige omgeving te houden of te krijgen.

Met dit platform vol zelfhulpmodules kunnen je medewerkers aan hun mentale conditie werken wanneer
het hen uitkomt. 

Hoe groot is de kans op langdurig ziekteverzuim van jouw medewerker(s)? Bereken het met de MindSign Health Check.

Met ons hersteltraject is je collega weer snel terug op de werkvloer. Ook geschikt om medewerkers met beginnende psychische problemen binnenboord te houden.

Meer informatie of samen overleggen?

Neem contact met ons op. We bespreken graag welke aanpak jou het beste kan helpen om langdurig ziekteverzuim te voorkomen.

Hoe gaan wij om met COVID-19?