Onze belofte, ook tijdens corona!

We houden je medewerkers
mentaal helemaal fit

We leven in een tijd waarin bijna alle vanzelfsprekendheden verdwenen zijn. Zoals naar het werk gaan, sporten en feestjes. Hoe ga je als werkgever met deze situatie om? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers niet in de stress schieten en positief blijven?

MindSign helpt medewerkers om mentaal in conditie te blijven. We bieden goede preventieve oplossingen aan. Heeft je medewerker al last van mentale klachten? Ons MindSign 5S Traject maakt hem of haar in korte tijd weer mentaal sterk.

Een grondige test die een  volledig beeld geeft van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie. Met een blijvend resultaat als gevolg.

Onze preventie webinar leert medewerkers hoe ze mentaal in conditie kunnen blijven. De training voor HR is gericht op preventie en het anticiperen op signalen.

Hoe zorg je voor mentaal gezonde medewerkers? We helpen je graag bij het uitstippelen van een route naar een goede mentale conditie van al je medewerkers. 

Onze trajecten verdienen
zich gemakkelijk terug

Een medewerker met een burn-out is een grote uitdaging voor een bedrijf en kost in de praktijk vaak meer dan 250 euro per dag aan vervanging, arbo-ondersteuning en de uitvoering van de wet Poortwachter.

Onze preventieve aanpak verdient zichzelf dan ook snel terug. Lees hierover alles in onze whitepaper. 

Vraag de whitepaper gratis aan

Mentale klachten?
Morgen begint het herstelproces

Door Sonja Koster, oprichter van MindSign

Als een medewerker zich ziek meldt, duurt het vaak een aantal weken voordat hij of zij bij een arbo-arts terecht kan. Helaas heeft niet elke bedrijfsarts voldoende kennis van mentale problemen. Vaak wordt men in een (langdurig) behandeltraject opgelapt om weer aan het werk te gaan, zonder dat de mentale veerkracht aanzienlijk verbeterd is. Hierdoor is er een grote kans op terugval.

Bij MindSign pakken we het anders aan en telt iedere dag. Als je vandaag belt, kunnen we morgen al starten. Daarbij hebben maar 5 sessies nodig. En dankzij onze effectieve aanpak scoren we duurzame resultaten.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op.

Hoe gaan wij om met COVID-19?