Hoe gaan wij om met COVID-19?

Wij werken volgens de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld. Dit betekent dat het mogelijk is om de locatie in Zeist te bezoeken, mits we ons aan deze richtlijnen houden. Mocht je op de dag van de afspraak gezondheidsklachten hebben, dan kun je de afspraak (zonder kosten) verplaatsen. Verder houden wij er rekening mee dat er ruim 1,5 m afstand is en hebben we de hygiënemaatregelen verscherpt.

Onze therapeuten hebben hun werkwijze zo aangescherpt dat zij op voldoende afstand kunnen behandelen. Ook zij volgen op hun locaties de richtlijnen van het RIVM.

Voor diegene die liever beeldbellen, kan dat via onze beveiligde Mindsign E-health-omgeving. Vanzelfsprekend behoren ook telefonische sessies tot de mogelijkheden.

Juist nu vinden wij het belangrijk dat er aandacht is voor de mentale conditie. Immers, de onzekerheid en alle aanpassingen kunnen een flinke wissel op je gemoedstoestand trekken.

We zijn er voor...

Als werkgever biedt een medewerker met mentale klachten een hele uitdaging. Je wordt geconfronteerd met problemen op het gebied van continuïteit van het werk, de rompslomp van het behandeltraject en alle extra kosten die het met zich meebrengt.

HR

Een van de doelstellingen van een HR-professional is om ziekteverzuim terug te dringen. Een derde van alle gevallen van langdurig ziekteverzuim worden veroorzaakt door mentale klachten. MindSign helpt je om structureel aandacht te besteden aan de mentale conditie van je medewerkers.

MindSign is een zeer geschikte partner voor arbodienstverleners. Met onze deskundige aanpak bieden wij een overzichtelijk behandeltraject voor personeel met mentale klachten. Samen werken we aan een aanpak waarmee de medewerker zo snel mogelijk beter gemeld is met minimale kansen op terugval.

Als je bent vastgelopen door mentale problemen, dan ben je bij MindSign aan het juiste adres. We bieden een persoonlijke benadering in een veilige sfeer.

Onze aanpak is erop gericht dat je mentale conditie weer zo snel mogelijk op peil is.

Hoe gaan wij om met COVID-19?