Preventie en herstel van burn-out, bore-out, overspannenheid en stress

Ons leven is in een jaar tijd flink veranderd. Veel vanzelfsprekendheden zijn verdwenen. Thuiswerken en afstand houden is de norm geworden. Hoe ga je als werkgever met deze situatie om? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers niet in de stress schieten en positief blijven? En hoe zorg je ervoor dat je op afstand toch met elkaar verbonden blijft?

MindSign helpt organisaties om hun medewerkers in een goede mentale conditie te houden. We bieden goede preventieve oplossingen aan.
Heeft je medewerker al last van mentale klachten, zoals burn-out, bore-out, angst, overspannenheid of stress? Ons 5S Traject maakt hem of haar in korte tijd weer mentaal sterk.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker last van burn-out, bore-out, overspannenheid of stress? We helpen hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

Hoe zorg je voor mentaal gezonde medewerkers? We helpen je graag bij het uitstippelen van een route naar een goede mentale conditie van al je medewerkers. 

Mentale klachten?
Morgen begint het herstel!

Bij MindSign pakken we verzuim anders aan dan je gewend bent. Bij ons telt iedere dag en daar hebben we alles op afgestemd. Als je vandaag belt, kunnen we morgen al starten. Daarbij hebben we maar 5 sessies nodig om een medewerker te kunnen helpen. En dankzij onze effectieve aanpak is er geen terugval, maar boeken we duurzame resultaten.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 

Namens team MindSign,

Sonja Koster,
Oprichter

Meer grip krijgen op de mentale conditie van je medewerkers

Je wilt natuurlijk voorkomen dat medewerkers mentale klachten gaan ontwikkelen, maar hoe doe je dat? In deze whitepaper staan tips die je hierbij helpen. Als je ze in je organisatie toepast, zul je merken dat je meer grip krijgt op de mentale conditie van de medewerker en verzuim een stap voor kunt zijn. Zo bespaar je niet alleen veel geld, maar vergroot je ook de effectiviteit, de motivatie en het werkplezier van je medewerkers.

Hoe gaan wij om met COVID-19?