Burn-out therapeut

Op zoek naar een ervaren en professionele burn-out therapeut?

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele burn-out therapeut? Maak dan kennis met het team van MindSign. Wij zijn gespecialiseerd in korte trajecten waarbij we werknemers helpen om te herstellen van een burn-out. Dit doen we op een praktische en doelgerichte wijze waarbij we zo veel mogelijk zullen proberen om de werknemer wel door te laten werken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat thuis zitten een weinig effectieve oplossing is. Tijdens ons traject werken we aan een efficiënt en blijvend resultaat. We houden nauw contact tussen de werknemer en de werkgever, waardoor we een goede samenwerking en positief resultaat voor alle partijen garanderen.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Hoe werkt onze therapeut burn-out?

Onze therapeut burn-out werkt door allereerst de situatie in kaart te brengen. Dit doen we volgens onze MindSign Mental Health Check. We kunnen deze check zowel bij de werknemer met een burn-out als bij het gehele team uitvoeren. Het voordeel van het volledige team onder de loep nemen is dat je een goed beeld krijgt van de situatie op de werkvloer. Zo zijn er misschien dingen die jij als werknemer kunt verbeteren. Het algemene verzuim zal hierdoor verminderen en de productiviteit en het werkplezier zullen toenemen. Nadat we een beeld hebben van de situatie, bieden we sessies op maat en gespecialiseerde nazorg.

Contacteer onze burn-out therapeut werknemers

Voor vragen of meer informatie kun je direct contact opnemen met onze burn-out therapeut werknemers. Je bereikt ons team via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Tevens kun je online meer lezen over wie wij zijn, hoe wij te werk gaan en wat we jou en je bedrijf kunnen bieden. Een leuke, vrijblijvende en nuttige manier om kennis met ons te maken is bovendien door onze whitepapers aan te vragen. Onze whitepapers is volledig gratis en staat boordevol met handige tips waardoor je direct het stressniveau op de werkvloer kunt verminderen. Je helpt hierdoor niet alleen de werknemer met een burn-out mee, maar ook de rest van het team.

Hoe gaan wij om met COVID-19?