Burn-out psycholoog IJsselstein

MindSign: burn-out psycholoog IJsselstein

Bij MindSign vind je een burn-out psycholoog IJsselstein die op een professionele en persoonlijke manier te werk gaat. Onze psycholoog is gespecialiseerd in zowel het voorkomen als het herstellen van een burn-out. Hoe we dit doen is afhankelijk van het ziekteverzuim, jouw wensen en de grootte van jouw bedrijf. Wij passen onze werkwijze daarom altijd aan op jouw situatie. Meld een zieke werknemer aan voor een coachingstraject of neem je bedrijf onder de loep tijdens een Health Check. Wij geven graag advies over hoe je burn-outs en andere psychische problemen bij je werknemers kunt voorkomen.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Psycholoog burn-out IJsselstein met een resultaatgerichte aanpak

De psycholoog burn-out IJsselstein heeft een resultaatgerichte aanpak. Een belangrijk onderdeel van het herstel is dan ook om weer aan de slag te gaan. De psycholoog denkt mee over oplossingen om de werkdruk en de stress te verminderen. Is dit niet mogelijk? Dan zit de werknemer misschien beter op zijn plek binnen een andere functie in het bedrijf. Wij durven out of the box te denken en gaan voor een duurzaam en blijvend herstel. Ons doel is om het ziekteverzuim terug te dringen en te zorgen voor een mentaal gezond en gelukkig team!

Neem contact op met de burn-out psycholoog werknemers IJsselstein

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie ontvangen over MindSign? Of wil je direct een zieke werknemer aanmelden voor ons traject? Neem dan contact op met de burn-out psycholoog werknemers IJsselstein. Wij staan je graag te woord en proberen zo snel mogelijk te beginnen met de training. Bij een burn-out of psychische problemen is het namelijk belangrijk om snel en daadkrachtig op te treden. Op onze website kun je alvast kennis maken met ons team en meer lezen over onze werkwijze. Als je direct wat tips wilt ontvangen, kun je onze whitepapers downloaden. Hierin geven we handige adviezen die je direct kunt doorvoeren.

Hoe gaan wij om met COVID-19?