Burn-out psycholoog Houten

Ervaren burn-out psycholoog Houten

Bij MindSign vind je een ervaren burn-out psycholoog Houten. Ons team bestaat uit psychologen en coaches die helpen bij het herstel van een burn-out. Onze werkwijze hierbij is gericht op resultaten en een blijvend herstel. Ons doel is om een werknemer zo gauw mogelijk weer te laten werken. Thuiszitten is namelijk – over het algemeen – niet de oplossing. Om dit te realiseren moeten er wel een aantal veranderingen worden doorgevoerd. Denk hierbij aan manieren om de stress te verminderen of het vinden van een andere functie die beter bij de werknemer past. Daarom werken wij nauw samen met de werkgever.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Psycholoog burn-out Houten: begin morgen al met een traject

Onze psycholoog burn-out Houten kan morgen al beginnen met het hersteltraject als je ons vandaag benadert. De trajecten zijn professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Wij bieden een luisterend oor én oplossingen waarmee je vooruit kan. Voor werkgevers bieden we trainingen om burn-outs op de werkvloer te voorkomen. Zo speelt de werkgever een leidende rol in dit proces. Jij bent degene die moet zorgen voor een gezonde en goede werksfeer. Jij bent bovendien de persoon die aan de bel moet trekken als werknemers te veel hooi op hun vork nemen, werk mee naar huis nemen of te veel stress ervaren.

Contacteer de burn-out psycholoog werknemers Houten

Heb je vragen of wil je direct een werknemer aanmelden? Contacteer de burn-out psycholoog werknemers Houten dan vandaag nog. Wij starten het traject zo snel mogelijk op. Het traject is niet alleen geschikt voor werknemers die met een burn-out kampen, maar ook voor werknemers die dreigen uit te vallen. Daarnaast helpen wij je om ziekteverzuim te voorkomen. Dit kan door middel van trainingen, maar ook door een Health Check uit te voeren op jouw kantoor. Benader ons voor meer informatie, download onze whitepaper voor tips of lees verder op onze website.

Hoe gaan wij om met COVID-19?