Burn-out Nieuwegein

Kampt een medewerker met een burn-out Nieuwegein?

Kampt een van jouw medewerkers met een burn-out Nieuwegein? Of dreigt er iemand uit jouw team uit te vallen vanwege een burn-out of andere psychische problemen? Maak dan kennis met het team van MindSign. Wij zijn een groep psychologen en coaches die zich volledig richten op de preventie en het herstel van een burn-out. Wij bieden oplossingen op maat, zowel voor werknemers als voor werkgevers. Waar we werknemers vooruit helpen, helpen we werkgevers vooral om een gezonde werksfeer te creëren. Op deze manier voorkom je langdurig ziekteverzuim en andere problemen op de werkvloer.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Burn-out behandeling Nieuwegein: efficiënt en resultaatgericht

De burn-out behandeling Nieuwegein is efficiënt en resultaatgericht. Wij willen een werknemer zo snel mogelijk weer terug op de werkvloer zien. Uiteraard gaan we wel voor een duurzaam én blijvend herstel. Er zullen dus wellicht een aantal dingen moeten veranderen. De inzet van de werkgever is om deze reden van groot belang. Bij MindSign werken we nauw samen met alle betrokken partijen. Wij kunnen tevens als vertrouwenspersoon optreden. Zo zorgen we voor sociale veiligheid en kunnen werknemers in contact komen met een vertrouwelijke en professionele externe partij. Dit draagt bij aan een goede werksfeer.

Contacteer de burn-out therapeut Nieuwegein

Op onze website kun je meer lezen over MindSign en onze werkwijze om burn-out te voorkomen en te genezen. Download onze whitepaper als je direct een aantal tips en adviezen wilt ontvangen. Deze kun je toepassen op de werkvloer en meteen beginnen met het verbeteren van de werksfeer en werkdruk. Voor vragen of meer informatie contacteer je de burn-out therapeut Nieuwegein via het contactformulier, de e-mail of telefoon. Via de website kun je eventueel een zieke werknemer aanmelden voor ons traject. Als je vandaag iemand bij ons aanmeldt, proberen wij morgen al te beginnen met een op maat gemaakte training.

Hoe gaan wij om met COVID-19?