Burn-out IJsselstein

Langdurig ziekteverzuim door burn-out IJsselstein

Veel (langdurig) ziekteverzuim wordt veroorzaakt door een burn-out IJsselstein. Veel mensen vinden het lastig om werk en privé te combineren, nemen te veel werk mee naar huis of ervaren te veel stress en een hoge werkdruk. Al deze problemen kunnen op de lange termijn zorgen voor burn-outs en andere psychische problemen. Bij MindSign zijn we gespecialiseerd in de preventie en het herstel van burn-outs. Ons ervaren team zorgt voor resultaatgerichte oplossingen en een duurzaam herstel. Wij zorgen er voor dat werknemers goed in hun vel komen te zitten en zich weer gelukkig gaan voelen op de werkvloer.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Burn-out behandeling IJsselstein op maat

Bij MindSign maken we een burn-out behandeling IJsselstein op maat. Wij werken op een professionele en persoonlijke manier en hebben aandacht voor de situatie waarin de werknemer zich bevindt. Wij stellen het traject hierop af. Ook als een werknemer dreigt uit te vallen, kan het traject een uitkomst bieden. Samen onderzoeken we de valkuilen en denken we mee over een blijvende oplossing. Tot slot organiseren we trainingen voor werkgevers. Wat kun jij doen om een goede en gezonde werksfeer te creëren? Hoe herken je psychische problemen bij je werknemers en hoe ga je hiermee om?

Stel een vraag aan de burn-out therapeut IJsselstein

Heb je een vraag of wil je direct een traject opstarten? Neem dan contact op met de burn-out therapeut IJsselstein. Wij staan je graag te woord en kunnen eventueel direct een afspraak met je maken. Voor meer informatie kun je verder lezen op onze website of onze whitepaper downloaden. Op de website lees je meer over wie wij zijn en welke diensten we bieden. In de whitepaper vind je handige tips die je direct kunt toepassen op de werkvloer. Voorkom stress, zieke werknemers en hoge kosten door vandaag nog aan de slag te gaan met de preventie en het herstel van burn-outs!

Hoe gaan wij om met COVID-19?