Burn-out coach Nieuwegein

Schakel een burn-out coach Nieuwegein in

Stress op de werkvloer is lastig te voorkomen. Toch merk je dat de werkdruk té hoog is als één of meerdere werknemers met een burn-out kampt. Ben je op zoek naar een burn-out coach Nieuwegein die je werknemers helpt om snel weer te herstellen? Of wil je graag dat een professional onderzoekt hoe het met de mentale gezondheid binnen jouw bedrijf gesteld is? Schakel dan MindSign in. Wij zijn een ervaren en deskundige team met psychologen en coaches. Op een persoonlijke en professionele wijze gaan wij aan de slag met verschillende vraagstukken.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Coach burn-out Nieuwegein: verschillende trainingen en trajecten

De coach burn-out Nieuwegein verzorgt verschillende trainingen en trajecten. Voor werknemers organiseren wij een hersteltraject. Dit traject is ook zeer geschikt voor mensen die tegen een burn-out aan zitten. Wil je jouw werknemers extra motiveren? Dan is onze training “persoonlijke groei” een aanrader. Voor werknemers organiseren wij een training om burn-out en andere mentale problemen te voorkomen. Met enkele maatregelen en jouw inzet kun je het ziekteverzuim aanzienlijk terugdringen. Tot slot kunnen wij als externe partij optreden als vertrouwenspersoon of een Health Check houden. Tijdens de Health Check onderzoeken we hoe het met de mentale gezondheid van jouw team gesteld is.

Vandaag nog een burn-out coach inschakelen Nieuwegein

Wil je vandaag nog een burn-out coach inschakelen Nieuwegein? Neem dan contact met ons op. Je bereikt MindSign via de website, e-mail of telefoon. Op onze website vind je eventueel meer informatie over wie wij zijn. Maak alvast kennis met ons team en ontdek welke diensten wij leveren. Als je per direct veranderingen wilt doorvoeren binnen je bedrijf, kun je onze whitepaper downloaden. Hierin geven we je handige tips en adviezen om de werkdruk te verminderen en de mentale gezondheid van je werknemers te verbeteren.

Hoe gaan wij om met COVID-19?