Burn-out coach IJsselstein

Burn-out coach IJsselstein helpt bij preventie en herstel

Een burn-out coach IJsselstein helpt bij de preventie en het herstel van een burn-out. Wanneer je een burn-out coach van MindSign inschakelt? Dat kan op verschillende momenten zijn. Laat bijvoorbeeld een Health Check uitvoeren. De coach onderzoekt hoe het met de mentale gezondheid van je werknemers is gesteld. Aan de hand van dit onderzoek ontvang je direct een advies op maat. Als je een werknemer in dienst hebt die dreigt uit te vallen door psychische problemen, kan een coach hier op inspelen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Tot slot kun je een burn-out coach inschakelen als een werknemer met een burn-out kampt.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Professionele en persoonlijke coach burn-out IJsselstein

Een coach burn-out IJsselstein werkt professioneel en persoonlijk. Aan de hand van de grootte van je bedrijf, de verzuimcijfers en jouw wensen wordt er een plan van aanpak gemaakt. Zo verzorgen wij coachingstrajecten voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Als werkgever speel je namelijk een belangrijke rol binnen de preventie en het herstel van een burn-out. Leer tijdens een training hoe je een gezonde werksfeer creëert en voorkomt dat je werknemers uitvallen door psychische problemen. Tijdens de training zoomen we zo veel mogelijk in op jouw situatie. De training is hierdoor altijd resultaat- en praktijkgericht.

Direct een burn-out coach inschakelen IJsselstein

Wil je direct een burn-out coach inschakelen IJsselstein? Neem dan contact met ons op via de website, telefoon, e-mail of het contactformulier. Als je ons vandaag contacteert en een medewerker aanmeldt, proberen we morgen al het traject op te starten. Door snel actie te ondernemen, voorkom je dat een situatie verslechtert. Voor meer informatie kun je verder lezen op de website of vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot slot kun je onze whitepaper raadplegen als je een aantal tips en adviezen wilt ontvangen. Wij helpen je op deze manier om ziekteverzuim te voorkomen!

Hoe gaan wij om met COVID-19?