Burn-out behandeling Utrecht

Burn-out behandeling Utrecht bij MindSign

Ben je op zoek naar een burn-out behandeling Utrecht? Maak dan kennis met de therapeutische oplossingen van MindSign. Wij richten ons volledig op de preventie en het herstel van burn-outs. Wij hanteren hierbij een persoonlijke en professionele aanpak. Onze manier van werken is bovendien gericht op een blijvend herstel. Ons doel is om werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. De werknemer speelt daarom een belangrijke rol binnen onze oplossingen. Zo is het soms nodig om enkele (kleine) aanpassingen te maken om de werkdruk te verminderen. In andere gevallen zit een werknemer misschien beter op zijn of haar plek binnen een andere functie.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Burn-out behandelen Utrecht is van groot belang

Een burn-out behandelen Utrecht is van groot belang. Je mist niet alleen iemand in je team als een werknemer uitvalt, ziekteverzuim is tevens een hoge kostenpost. Daarnaast kunnen andere werknemers meer stress ervaren als zij de taken van de zieke werknemer op zich moeten nemen. Bij MindSign is weer aan het werk gaan een belangrijk onderdeel van het traject. Wij zoeken naar een resultaatgerichte behandeling en streven naar een duurzaam herstel. Het herstel is hierdoor blijvend. Met onze tips én inzet van de werkgever, is een burn-out namelijk goed te voorkomen.

Burn-out behandelen werknemer Utrecht aanmelden

Wil je een burn-out behandelen en een werknemer Utrecht aanmelden? Via onze website kan dit direct. Wij reageren zo snel mogelijk op je aanvraag en zullen op zoek gaan naar een passende oplossing. Als je vragen hebt over ons en onze manier van werken kun je contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Daarnaast vind je op onze website veel praktische informatie en kun je een gratis whitepaper downloaden. In de whitepaper vind je handige tips om een burn-out te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Hoe gaan wij om met COVID-19?