Burn-out begeleiding Utrecht

Burn-out begeleiding Utrecht bij MindSign

Dankzij een burn-out begeleiding Utrecht zorg je er voor dat langdurige zieke medewerkers snel weer vooruit geholpen kunnen worden. Het team van MindSign biedt verschillende hersteltrajecten, gericht op een duurzaam en blijvend resultaat. Soms kan dit binnen de huidige functie, soms kijken we naar een andere functie binnen het bedrijf die beter aansluit bij de werknemer. Bij MindSign werken we nauw samen met de werknemer én werkgever. De werkgever speelt namelijk een belangrijke rol in het herstel. De werkgever kan bovendien voorkomen dat ook andere werknemers in de nabije toekomst psychische problemen zullen ondervinden.

Neem vandaag nog contact op

  • Effectief in preventie & herstel
  • Duurzame resultaten

Samen werken aan preventie

Onderstaande diensten maken deel uit van een MindSign Preventieroute.

De MindSign Health Check is een grondige analyse van de mentale conditie van een medewerker. Dat is belangrijk en zeker nu, omdat veel van iedereen gevraagd wordt.

Heeft je medewerker mentale klachten? Ons deskundige team helpt hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

In deze één uur durende webinar leren je medewerkers hoe ze mentaal en fysiek fit kunnen blijven tijdens COVID-19. De webinar is leerzaam, maar ook inspirerend en leuk!

Dit traject vindt helemaal online plaats en omvat preventieve zelfhulpmodules en consulten. Wie meer zorg nodig heeft, volgt een online behandeltraject.

Tijdens een MindSign Preventietraining leren we HR en leidinggevenden hoe ze mentale klachten bij medewerkers kunnen voorkomen door tijdig signalen op te vangen.

Een MindSign Powersessie van 1,5 uur helpt leidinggevenden om zelf in goede conditie te blijven, verzuim te voorkomen en het energieniveau van het team hoog te houden. 

Begeleiding burn-out Utrecht door ervaren psychologen en coaches

De begeleiding burn-out Utrecht wordt georganiseerd door ervaren psychologen en coaches. Wij denken resultaatgericht en efficiënt en hebben een ruime ervaring in ons vakgebied. Op onze website kun je alvast kennis maken met het team en onze manier van werken. Ontdek daarnaast direct welk traject of training het beste aansluit bij de werknemer. Zo bieden wij naast hersteltrajecten, ook trainingen die de persoonlijke groei stimuleren. Soft skills worden vaak vergeten op de werkvloer, maar zijn ontzettend belangrijk als je prettig wilt kunnen werken. Tot slot organiseren wij trainingen voor de werkgever. Zo kan je de signalen van een burn-out tijdig leren herkennen en leren hoe je de werkdruk verlaagt.

Meer informatie over burn-out begeleiding werknemers Utrecht

Wil je meer informatie over burn-out begeleiding werknemers Utrecht? Benader ons dan via de e-mail, telefoon of het contactformulier. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en mogelijkheden. Daarnaast kun je al je vragen stellen of direct een zieke werknemer aanmelden. Wil je tips ontvangen en direct aan de slag gaan met het verbeteren van de werkdruk en sfeer binnen jouw bedrijf? Download dan onze whitepaper. Hierin vind je veel praktische informatie waarmee je een aantal belangrijke veranderingen kunt doorvoeren. Op deze manier voorkom je burn-outs en andere psychische problemen op de werkvloer.

Hoe gaan wij om met COVID-19?