Door ziekteverzuim is de werkdruk hoog en hollen de productiviteit en omzet omlaag.
Je hebt je handen vol aan het beperken van de schade. 

Herkenbaar?

Je wilt gewoon lekker werken, zonder dat er collega’s uitvallen. Het ziekteverzuim omlaag brengen en terug naar je normale bezigheden. Met gemotiveerde medewerkers, die tegen een stootje kunnen.

MindSign helpt je daarbij. Door mentale klachten van medewerkers te voorkomen of te behandelen. Op een warme, menselijke manier. Het werk (gedeeltelijk) hervatten is een belangrijk onderdeel van het herstelproces. Want van thuis zitten word je niet beter, zo blijkt ook uit onderzoek. Dus wie vandaag belt, kan morgen starten.

 

Met ons hersteltraject is je collega weer snel terug op de werkvloer. Ook geschikt om medewerkers met beginnende psychische problemen binnenboord te houden.

Heeft je medewerker last van burn-out, bore-out, overspannenheid of stress? We helpen hem of haar in maximaal 5 sessies aan een goede mentale conditie.

Hoe zorg je voor mentaal gezonde medewerkers? We helpen je graag bij het uitstippelen van een route naar een goede mentale conditie van al je medewerkers. 

Mentale klachten?
Morgen begint het herstel!

Als een medewerker zich ziek meldt, duurt het vaak een aantal weken voordat hij of zij bij een arbo-arts terecht kan. Niet elke bedrijfsarts heeft voldoende kennis van mentale problemen. Vaak wordt men in een (langdurig) behandeltraject opgelapt om weer aan het werk te gaan, zonder dat de mentale veerkracht aanzienlijk verbeterd is. Hierdoor is er een grote kans op terugval.

Bij MindSign pakken we verzuim anders aan dan je gewend bent. Bij ons telt iedere dag en daar hebben we alles op afgestemd. Als je vandaag belt, kunnen we morgen al starten. Daarbij hebben we maar 5 sessies nodig om een medewerker te kunnen helpen. En dankzij onze effectieve aanpak is er geen terugval, maar boeken we duurzame resultaten.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 

Namens team MindSign,

Sonja Koster,
Oprichter

Gratis white paper: Voorkom langdurig ziekteverzuim en bespaar minimaal 45.000 euro

Meer werkplezier, minder verzuim en veel minder kosten. Dat kun je bereiken als je de 5 stappen in dit white paper volgt.

Eén zo’n stap in het kort: Let op de signalen van overbelasting. Heb jij bijvoorbeeld medewerkers die vaak werk mee naar huis nemen, toch komen als ze ziek zijn of regelmatig kort verzuimen, te laat komen of er vermoeid uitzien? In het white paper vind je nog meer signalen…, én de oplossingen.

Werk je met 25-45 jarigen? In die leeftijdsgroep zijn psychische problemen de belangrijkste oorzaak van verzuim. Werknemers met dit soort klachten zijn gemiddeld 180 dagen uit de running. Á 250 euro per dag (minimaal). Dat is dus 45.000 euro per medewerker…

Hoe gaan wij om met COVID-19?